hydrangea.jpg

Luxus a panelházak rengetegében…

Panelban lakni nem nagy kiváltság, azonban az elavult épületek falai mögött igazi luxuslakások is rejlenek... Kis lakásból is csodálatos lakóhelyet tudunk létrehozni, ha sikerül hasznosan kihasználnunk a teret.

img 9818

A 7. emeleti panellakás drasztikus átalakítás során nyerte el mostani formáját. A teljes belső teret átszabták. Az eredeti nappali, 3 félszoba, konyha, fürdőszobából és szűk közlekedőből lett egy tágas nappalis, étkezős kényelmes lakás.

img 9866

A fali csempe helyett mosható műgyanta teszi egyedivé a látványt. Padlózata fekete gránitlap ami végigvonul a közlekedőn is.

dsc 0015

Az ágy mögött és a mennyezeten végigvonuló gipszkartonból épített és szintén nemesvakolattal bevont, barnaszínű, LED-fényforrással megvilágított panel és polcok együttese, különleges és határozott design eleme a hálónak.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít