hydrangea.jpg

Merészen újragondolt mediterrán terek

Egy korábban épült lakóépület lakberendezési korrekciója volt a feladat. A megrendelő azzal a kéréssel kereste meg a szakembert, hogy szeretne egy összehangolt, egységes stílust. 

TAM 2214

TAM 2268

A nagyvonalú nappali terében szembetűnő az ívesen kialakított,egyedi világítást rejtő álmennyezet, ami a hatalmas ülőgarnitúra vonalát hűen követi. A természet, a virágmotívum igen sok formában megjelenik a helyiségben: a tapétán, a kerek dohányzóasztalka üvegmintáján és az otthon talán legzseniálisabb ötletén… a térelválasztón. 

TAM 2253

A nagyméretű, kővel burkolt kandalló a háziak kedvence. Az épületben átfogóan krém és pasztell színvilág uralkodik, itt-ott van egy-egy karakteresebb tónus.

 TAM 2304

A háziak örömére egyedi, különleges hálószobaterv született. A tervezés során különleges, klasszikus stílusú szobabelsőt álmodtak meg. A lakás bútorai itt is egyedi belsőépítészeti tervek alapján készültek el.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít