hydrangea.jpg

Ha a falak mesélni tudnának…

Egy designer otthona csupa változás, hol egy új tapéta, falszín, egy átfestett bútor, egy kézzel készített felirat a lépcsőn… szinte minden hétre jut valami új, megvalósulásra váró ötlet.

„Szeretem ezt a házat, minden szegletében magában hordoz egy darabot a lelkemből. Cserélhetnék, de nem teszem, hiszen ez az otthonom.”

Nappali

Az étkezőből négy íves lépcsőfok vezet le a régi polgári otthonok belmagasságával dacoló nappaliba. A kandalló és az azt körülölelő brazil kvarcit kőburkolat uralja és meghatározza a 24 m²-es nappali hangulatát. 

IMG 8662

Konyha-étkező

A sötét bútorokkal berendezett helyiséget világos bársony, mélytűzött székek, a gyöngyház fénnyel csillogó tapétázott falak és a Fénycsillag lámpaboltban vásárolt 9 ágú, beépített LED-es függeszték fényei teszik világossá. 

IMG 8082

Gyerekszoba

Talán a legnagyobb szeretettel és odafigyeléssel Peti – a 14 éves művész beállítottságú kamasz-szobája készült. Akárcsak egy álomutazás helyszíne ez a szoba, ahol hatalmas világtérkép kalauzolja a gyermekkorból felnőtté érő felfedező útját.

IMG 7339

Fotó, szöveg, lakberendező: Gyarmati Viktória

A teljes cikk, még több képpel megtalálható a Golden Harmony magazin 2020. tavaszi lapszámában. 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít