hydrangea.jpg

Otthon, ahol a tárgyak mesélni tudnának…

Egy otthon, amely tele van emlékekkel, olyan tárgyakkal, melyeknek történetük van. A 3 éve megvásárolt 110m²-es ház modern belsőt takart… Színes falakkal, ami nem egyezett a család ízlésével, és a meglévő bútoraik sem passzoltak abba az enteriőrbe, a saját elképzeléseik szerint elkezdték átalakítani. A fiatal pár régi tárgyak iránti szeretetét és az emlékekhez való ragaszkodását tükrözi az otthonuk berendezése.

jav GyDSC 0075

A nappaliban a kényelmes sarok-ülőgarnitúrát körbeölelik a régi tárgyak: egy régi szecessziós, polcos kis szekrény, mely tele van régi könyvekkel és emlékekkel. A tévé alatti szekrény eredetileg egy tükrös fésülködő volt, melyet saját kezűleg alakítottak át. A dohányzóasztal érdekessége, hogy eredeti funkcióját tekintve egy régi sváb konyhaasztalként élt meg sok-sok évet, meglátták benne a lehetőséget, hogy szuper dohányzóasztaluk lehet belőle, így a lábakat levágva, felújítva egy új funkcionális tárgy lett belőle. A nappali dísze egy nyereg, ami mindennapi használatban van, ugyanis a két kislány pici kora óta lovagol.

jav DSC 0052

A fal tele családi fotókkal, különböző méretű és formájú képkereteket láthatunk, köztük egy régi üveges ablakot is. A színes textilek, kiegészítők mind-mind Gyöngyös műhelyének keze munkáját dicsérik. A világoskék-fehér csíkos falak jól harmonizálnak a tört fehér bútorokkal és kiegészítőkkel.

jav DSC 0165

A szülői hálóban egy régi ikeás ágy lett átfestve fehérre, a virágmintás tapéta jól kiemeli a sarokban álló, régi, szecessziós szalonasztalkát, mely Gyöngyös anyai öröksége és a szobainas, amely a férj családi hozománya. A függöny a dédnagymamától származik, a patchwork technikával készült takarót és gazdagon tűzött párnákat a háziasszony készítette.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít