hydrangea.jpg

Egy kristályfényű otthon…

Mintha csak egy ékszerdoboz tetejét nyitnám fel, úgy nyílik ki előttem e Székesfehérvár csendes utcájában megbúvó, 37 m²-es otthon ajtaja. Vendéglátóink – Hajni és Zétény-csendes kis zugra vágyódtak, ahová visszahúzódhatnak hétköznapokon az üzleti élet rohanásából. Murányi Erzsébet (Liza) enteriőrtervező ezúttal is egy apró csodát teremtett.

jav img 9057

 

A tulajdonosok kedvenc képe volt a kiinduló pont a tervezésnél, amely a 30-as évek laza eleganciáját sugallja. A tervező finom kiegészítőkkel igyekezett kiemelni az art deco világát, mindezt mai vonalakkal ötvözve. Kristályok, magas fényű felületek, virágmintás szőnyeg, fehér üveg lerakó asztalkán egy art deco konyakosüveg erősíti ezt a hatást.

jav img 9031

A konyha a kis apartmanlakás közepén helyezkedik el térben, mindössze egy világító keret választja el a hálórésztől. A bárpult szolgál étkezőként (Waste Wood Kft.), ahol stílusosan keveredik a Corian felület a magas fényű Niemann bútorlapokkal.

jav img 9035

A hálószoba falára szerelt TV a nappaliból és az ágyból is jól látható. Az árnyékolást méretre gyártott (Függöny & Design Kft.), ezüstmintás lap panelekkel oldotta meg a tervezőnő. Az aszimmetrikus elrendezésben elhelyezett díszpárnák követik a piros-ezüst színvilágot.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít