hydrangea.jpg

Fények és anyagok játéka

Ebben a 80 m²-es társasházi, újépítésű lakásban már álltak a falak, amikor a tulajdonos megkeresett. Határozott elképzelései voltak, amiket képekkel is megtámogatott. Lényegében egy letisztult, otthonos, modern, szépen megvilágított lakást szeretett volna. Első lépésben kialakítottuk a helyiségek elrendezését, majd megterveztük a hozzá illeszkedő világításokat. A központi részben háromféle gipszkarton forma jelöli ki a konyha, étkező és a nappali terét. A negyedik a falat, ill. az ablakokat hívatott kiemelni. A visszafogott színvilágot a felhasznált anyagok sokféleségével tettük változatossá. 

img 7154 tuzzel 3

A szalagfüggöny is megvilágított gipszkarton-takarást kapott, ami egyben a kőhatású falpanel mintázatát is kiemeli. Belépéskor azonnal szembetűnik az acélborítású etanol-kandalló attraktív külseje. Egy 25 cm-es fapárkányos kiugróban helyeztük el.

img 7160-Edit

A csillogó fehér IKEA-konyhabútort a diófurnérral borított sziget lezárja, egyben hozzákapcsolja az enteriőr többi részéhez. Az emelt pult a világító üveglappal, bárszékekkel takarja a konyha munkafelületeit. A figyelmet a három fém függőlámpa is odatereli. Az általános világítást egy négyzetes tömör gipszkartonba süllyesztett LED-ek adják.

img 7084 jav

Az igényes mozaikot a bútor színeihez választottuk. A bútorok nem foglalnak nagy helyet, de sok tárolási lehetőséget biztosítanak. Hogy még tágasabbá tegyük, egy nagy tükröt szereltettünk fel.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít