hydrangea.jpg

A Balaton vonzásában

A magyar tenger partján álló apartman mára egy háromgyermekes család imádott rezidenciájává vált, ahol az ott élők egytől egyig jól érezhetik magukat.  Két év alatt nyerte el végső formáját a ház, s lett sajátja ez a modern elegancia és eklektika, némi aszimmetrikus egyensúllyal kiegészülve.

Nappali

Az apartmanba lépve rögtön a domináns színvilág ragadja meg a tekintetünket: erős vízkék és lazacszín, ezek árnyalatai futnak végig a lakáson, és számtalan, a családról készült dekorációs kép díszíti még a teret. 

 

Gyerekszoba

A 3 tinédzser gyermek szobája praktikus és rendkívül mutatós designt kapott: a víz közelségét és szeretetét érezni a kialakításban.
A halászat, kötél és háló, a „csónak feeling” mind-mind a Balatonhoz kötődnek. A hatalmas poszter „befordul”a sarokban, megnyitva a teret a végtelenbe.
 

 

Terasz

A kis teraszon, bár zsúfoltnak tűnhet, abszolút kényelmet talál mindenki – akár pihenésről, akár baráti vagy családi partiról legyen szó. 

 

Fotó: Andrási Tamás - Szöveg: Erdély Györgyi - Lakberendező: Murányi Liza

A teljes cikk, még több képpel a Golden Harmony magazin 2019. nyári lapszámában jelent meg.

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít