hydrangea.jpg

Nyaralóból luxus otthon

Egy kis nyaraló fantasztikus átalakulását láthatjuk a képeken. Varga Szilvia lakberendező csodás tervei alapján valósult meg a pazar látványt nyújtó, kényelmes ház.

Nappali

A tágas nappali játékos íves falát nagyon jól kihangsúlyozza az ezüst, geometriai mintás tapéta. A letisztult eleganciát ezüst Eglo gömblámpák fokozzák, illetve megjelenik a finom  melegséget adó aranyszín is.

 

Dolgozószoba

Az ezüstös nappali szomszédságában alakították ki a dolgozószobát, melyet  hangsúlyosan az arany és sötét szín jelenléte ural. Tökéletes összhangban vannak egymással a melegséget árasztó falszínek (Tikkurila) és a lakberendezési tárgyak.

 

Fürdőszoba

Nem mindennapi fürdőszoba tárul a szemünk elé, a szobaszerű helyiség tökéletes példája annak a manapság divatos irányzatnak, hogy a nagyméretű fürdőszobák nem csupán funkcionálisak, hanem extra kényelmi funkciókkal, (Wellis kád) illetve látvánnyal vannak felruházva. A természetesen fényről a Fakro fénycsatornái gondoskodnak.

 

Fotó, szöveg: Demeter Enikő  Lakberendező: Varga Szilvia

A teljes cikk, még több képpel a Golden Harmony magazin 2019. nyári lapszámában jelent meg.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít