hydrangea.jpg

Amikor a tervek valóra válnak

Kompakt és funkcionális, talán így jellemezhetném ezt a lakást. A kisméretű lakások mindig nagyobb kihívást jelentenek, gondolhatunk itt a praktikus berendezésre, tárolóhelyek kialakítására, színek és formák játékára, amivel optikailag növelhetjük a térérzést. Dávid, a tulajdonos, nagyon elfoglalt a munkája miatt, ezért úgy gondolta, sokkal hatékonyabban és gyorsabban tudnak haladni az átépítéssel, ha kész tervek szerint dolgoznak a szakemberek.

 

Nappali

Az épület egy tipikus kockaház, sok fölösleges ajtóval és kis terekkel.  A feladat adott volt: a tulajdonos világos, funkcionális, kellemes otthont szeretett volna. A nappali falára egy kissé merész vonalvezetésű, szürke árnyalatos, pasis tapétát választottunk a Linortex Design kínálatából.

Hálószoba

Elbontottuk az eredeti hálószobát, helyette a nappaliból különleges térelválasztóval leválasztott helyre került az alvó rész, így tudtuk elérni, hogy tágas hatást keltsen. Kialakítottunk itt egy privát részt, ahol még egy dolgozósarkot is sikerült elhelyezni.  A falra textilhatású tapétát választottam, ami színmélységében nagyon jól harmonizál a szürkére festett térelválasztóval/ajtókkal. Az álmennyezeti megoldásnál szintén arra törekedtem, hogy optikailag növeljem a teret.

Lakberendező, fotó, szöveg: Demeter Enikő

A teljes cikk, még több képpel a Golden Harmony magazin 2019. nyári lapszámában jelent meg.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít