hydrangea.jpg

Design elemek

 

Egy nagyon fontos dolog amire oda kell figyelnünk ! Megtaláljuk az egyensúlyt a színek és a dekoráció terén is. Rengeteg innovatív termék van, mellyel feldobhatjuk üres falainkat, de vigyázat ne essünk túlzásba, ne akarjunk mindent behalmozni, a kevesebb néha több elve legyen mérvadó.

IMG 9259-1

Falakat dekorálhatunk tapétával, ajánlom, hogy csak falrészeket nem a helység minden falát. Különleges felületet hozhatunk létre 3D falpanel felrakásával.

IMG 9311-1 másolataDekorálhatunk kővel mindig az adott helység stílusához igazodván. Léteznek már különleges dekorációs festékek, melyekkel fémes felületeket vagy akár állatbőr mintázatokat is varázsolhatunk egy-egy falfelületre.

235A3619 másolata

A színekkel kapcsolatosan is törekedjünk a harmonikus összhangra ne fessük az összes falunkat kedvenc piros, vagy sárga színre a harsányabb színeket inkább a dekoron alkalmazzuk , párnák, dekorfüggöny, kaspó , dísztárgyak.

DSC 0020

Ajánlatos, nagyobb döntés előtt szakember segítségét kérni, aki időt és pénzt takarít meg tapasztalatával.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít