hydrangea.jpg

Burkolatok

Az utóbbi években rengeteg új burkolóanyaggal találkozhatunk. Már létezik szinte kivitelezhetetlen terv , kívánság , a lakberendezők nagy örömére a kreativitásukat valóban kamatoztathatják , hiszen kivalló anyagokkal lehet dolgozni.

Az üveg

üveghátfal

alkalmazhatjuk konyha hátfalként színezve, printelve vagy tapétával kombinálva.

A gyanta

műgyanta

a beltéri dekor gyantával teljesen steril burkolatokat hozhatunk, létre alkalmazhatjuk falon, padlón, kivitelezhetünk vele teljes fürdőszobát. A minimál design legcsodásabb padlóját tudjuk létrehozni egy magas fényű önterülő padlóburkolattal.

Falburkoló panelek

falburkoló panel

melyeket használhatunk konyhahátfalként, vagy falat burkolhatunk/dekorálhatunk vele.

Tapéták

tapéta

melyek rengeteg lehetőséget rejtenek, dekorálhatunk felük falat, vagy falrészletet, bútorokat, hátfalként konyhába üveg mögött is alkalmazhatjuk, de akár fürdőszobában is mivel már léteznek vízálló mosható kollekciók is, LVT- padlóburkolatmely nedvességnek és erős páratartalomnak kitett helységekben is alkalmazható így nem kell lemondania kedvenc fa hatású burkolatáról.

Csiszolt beton

csiszolt beton

a beton saját színében is felpolírozva csodálatos csillogó felületet ad nem porzik és könnyen tisztítható, egy kis festékkel és némi kreativitással színezhető, mintázható.

A mozaik

mozaik

egy örökzöld burkoló sokoldalúan felhasználható. A csempe és üvegmozaik alkalmazható fürdőszobákba, konyhában és manapság egyre divatosabb az exkluzív mozaikokkal belső tereket is dekorálni.

Traventin mészkő

floor-tile-travertine-12-6396623

melyet alkalmazhatunk kül és beltéren matt vagy felcsiszolt fényes változatban.

Dekorációs falburkoló kövek

köbürkolatok

hatalmas a választék úgy színben, mint formában sokoldalúan felhasználható kiválóan használható egy-egy fal kiemelésére , oszlopok burkolására

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít