hydrangea.jpg

Terasz a nagyváros felett

Murányi Erzsébet, Liza enteriőrtervezővel egy nyáresti vacsorán találkoztam először. Első beszélgetésünk alkalmával magával ragadott sokrétű személyisége, kreativitása. Lakberendezési újságíróként nem is tudtam volna titkolni kíváncsiságomat, vajon hogyan tükröződik vissza mindez munkáiban, az általa tervezett, megálmodott otthonok, életterek hangulatában. Nagyon örültem, amikor meghívott budapesti lakásába, ahol az 56 m²-es belső térben az esztétikum és a praktikum tökéletes harmóniában ötvöződik. Parányi helyen megszámlálhatatlan praktikus megoldás és egy gyönyörű, 32 m²-es terasz – joggal mondható tökéletes referenciamunkának.

jav IMG 2442

A mocsári tölgy színű, texturált felületű konyhabútor klasszikus famintázata ötvöződik a modern vonalakkal. A lakásban több helyen is visszatérő kőüveg a konyhában az elszívó alatti falfelületen dekorfényként jelenik meg. A főzőtér helyiségének általános világítását a fekete üveglámpák adják. Az étkezőpult helyi megvilágítását a hármas, modern vonalú függeszték biztosítja.

jav IMG 2382

A háló közvetlenül a nappali légteréhez csatlakozik, a több alternatívát kínáló térelválasztást tolóajtókkal oldotta meg a tervezőnő. Az éjjeliszekrény funkcióját art deco lerakó asztalkák biztosítják.

jav IMG 2519

A 32 m²-es, csodálatos panorámával rendelkező terasz többféle funkciót is betölt. Az otthon zöld szigeteként kényelmes helyet ad, pihenésre, baráti társalgásra vagy épp egy jó hangulatú vacsorára.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít