hydrangea.jpg

Provence otthon, mesebeli hangulatban…

Egy kicsiny faluban rejtőzködik ez provence-i stílusú, franciásan könnyed, mesebeli vidéki hangulatú ház. A provence stílus maga a természetesség, a szó hallatán már szemünk előtt látjuk a lankás, dimbes-dombos, csodálatos környezetet, a levendulamezőket, és már szinte érezzük a meleg levegő fuvallatát, melyet átitat a kellemes levendula illat. A házban minden egyes darabnak története van, Denisza álma volt ez a stílus, és nem kis elszántsággal meg is valósította elképzeléseit. Ahogy beléptem, teljesen lenyűgözött a hangulata, magával ragadott a különböző korokból és helyekről való sok különleges dísztárgy és beszerzésük története.

jav dsc 0215 2

A nappali és konyha bútorzata egy falubeli asztalos páros keze munkáját dicséri. A mesterek készítették, a tulajdonos elképzelései alapján, a régi kincseket rejtő lenyitható ablakos üvegasztalt, a TV-szekrényt, a kandalló keretet és beltéri ajtókat is. A lakótérben a padló rusztikus világosszürke, mely tökéletesen illeszkedik a világos bútorokhoz és a fehér/világoskék falakhoz. A beszerző körút nem ismert határokat: Prágából „jött” a nappaliba a gyönyörű kanapé és két fotel, a párnák kézműves termékek.

jav dsc 0018-Edit

A konyhát lezáró sziget kétfunkciós, a nappali felőli oldalon bortartó polcok lettek kialakítva, a konyha felőli oldalon meg nyitott tároló polcok. A sziget fölötti tároló az egyik kedvenc, ott lógnak a különböző réz mérőedények.

jav dsc 0036

Tökéletes az összhang színben és formában is a konyhagépek, a mosogató és a krémszínű konyhabútor között. A konyha mennyezetén a Fakro fénycsatornán árad be a természetes fény. Jól elférnek mellette a fém lámpatestek, melyek koptatott felülete, formája a régmúlt időket idézi.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít