hydrangea.jpg

Egy modern, színes, lendületes lakás…

 

Egy igazi női otthont rejt az 58 m²-es budapesti társasházi lakás. Modern vonalvezetésű bútorok és kiegészítők jellemzik a berendezését. Egy igazán merész szín: a lila uralja a lakóteret.Vendéglátónk saját elképzelései alapján öltöztette fel a nemrég vásárolt lakást, amely valóban tükrözi, hogy bizony itt nőuralom van.

jav dsc 0057-Edit

Az ülőgarnitúra mögötti falat csíkos tapéta teszi izgalmassá, melyen visszaköszön a lila szín világosabb árnyalata. A fehér bútorok és az ülőgarnitúra fehér bőrbetétjei ellensúlyozzák a nagyobb felületű szőnyeg és kanapé határozott színét.

jav dsc 0050-Edit

A lakótér világítását gipszkarton dobozba rejtett fényforrások biztosítják, mely bézs színével még hangsúlyosabb a fehér mennyezeten, optikailag is érzékeltetve az egyes helyiségek képzeletbeli határait.

jav dsc 0067-Edit

A konyha kis méretű, de igazán praktikus, minden kézre esik. Mérete ellenére mindennek megvan a helye, és az ötletes tervezésnek köszönhetően elegendő pultrész is marad a konyhai tevékenységekhez. Fehér-lila matt frontok, fehér munkalap, melyet megtör a fali csempével harmonizáló bézs gránitmosogató és az elektromos főzőlap.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít