hydrangea.jpg

Villát – impozánsan

Az impozáns épületet az 1900-as évek elején, egy tehetős gyártulajdonos építtette magának nyári rezidenciának. A ház a mai napig nem veszítette el báját, tulajdonosai ezért nagy energiát fektettek abba, hogy megtartsák az eredeti állapotot és az épület különleges hangulatát. A nagy múltú ház ezért teljes felújításon esett át...

PCEL ORIGINAL-19

Nappali

A szoba emelkedett hangulatát könyvespolc mintás, színes tapétával erősítették. A tűzött, Chesterfield kanapé eleganciája, kényelme és kifinomultsága tökéletesen érvényesül ilyen háttér előtt. A finom rajzolatú csillárt a szoba stílusához választották.

 

PCEL ORIGINAL-24 jav

Konyha-étkező

A századforduló angol stílusában újraálmodott konyhából közvetlenül kiléphetünk a 100 éves diófa árnyékába, ahol egy kisebb teraszt alakítottak ki a reggeli „kávészeánszok” eltöltésére. Az óriási üvegfelületek előtt, az étkezőasztalnál kész élmény egy ebéd vagy vacsora elfogyasztása, közben közvetlen közelről lehet gyönyörködni a kert fáiban. 

 

PCEL ORIGINAL-33

Fürdőszoba

A háló közvetlen kapcsolatos a nagyfürdővel, amit kasmírkék festékkel és a mór stílusú burkolattal tettek egyedivé. A mosdó karcsú lábai igazán egyediek, vonzzák a tekintetet. A régies, nosztalgia csaptelepek bájos részletei a vizes helyiségnek. 

 

Fotó: Hoklics Attila, Lakberendező: Hoklics Melinda, Szöveg: Erdély Györgyi

A teljes cikk, még több képpel a Golden Harmony magazin 2018. téli lapszámában jelent meg.

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít