hydrangea.jpg

Egy ajtó, melyen muszáj bekopogni…

Ehhez a 80 m²-es, modern sorházi lakáshoz szokatlan út vezetett. Egy szép őszi délutánon, amikor egy ajtódísz készítő workshopra indultam, még nem gondoltam, hogy egy rendkívüli hölgyet ismerhetek meg. Klucsó Kata páratlan kreativitása, lelkesedése és keze alatt született ajtó- és asztaldíszei nem csupán alkotásra ösztönöztek mindannyiunkat, hanem lakberendező-újságíróként felkeltették kíváncsiságomat: Milyen lehet az otthona annak a hölgynek, akiben ennyi kreativitás és szépség lakozik?

IMG 5354

Nappali-étkező

A modern stílusú, kétszintes otthon földszintjén egy légtérben kapott helyet a nappali-étkező-konyha, melynek barna tónusai a bézs, a türkiz színek mellett, fémes felületek ragyogásával egészül ki. A nappali dekoratív és domináns eleme a bronz mozaikkal burkolt előtétfal, melyen egy minimál stílusú óra ketyeg. 

 

IMG 5358

 Konyha

A konyha, – utcára néző hatalmas ablakainak köszönhetően – délelőttönként fényárban úszik. Itt is, – mint az egész lakásban – a letisztult formavilág uralkodik. 

 

IMG 5458

Gyerekszoba

A gyerekszoba maga a csoda! 

 

Fotó, szöveg: Gyarmati Viktória

A teljes cikk, még több képpel megtalálható a Golden Harmony magazin 2018. téli lapszámában.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít