hydrangea.jpg

Mindenki kedvence

Amikor egy lakást úgy kell kialakítani, hogy három generáció egyformán jól érezze magát benne, nincs könnyű dolga a lakberendezőnek. Vagy mégis? Loydl Péter ugyanis szabad kezet kapott, annyi megkötéssel, hogy világos felületek, meleg tónusú fabútorok legyenek, a modern és az elegáns ötvözetében. 

DSC 8167

 

Nappali

A falak bézs színe és a meleg, világos padló jó alap volt. A beépített bútorok is fehérek vagy tölgyek lettek, hogy inkább falszerűnek tűnjenek. A nappali fókuszpontja egyértelműen a TV-fal, itt egy kopottas, bézses, kicsit fényes damaskmintás tapéta került egy „fakeretbe”. 

DSC 8209

 

Konyha-étkező

Belépve nyomban szembetűnő az étkező és az a mögötti falrész. Ide a lakberendező valami nagyvonalú megoldást szeretett volna, ezért választotta a keretbe helyezett tükröt, amiben visszatükröződik az előtte lévő, kicsit szűkebb térrész. A nagy, fehér konyhabútor egyhangúságát megtöri a felső szekrénysor üvegfelülete és a márvány konyhacsempe, ami időtálló és rendkívül elegáns.

DSC 8037

 

Fürdőszoba

Itt a legnagyobb hangsúlyos felületpont a WC-nél volt. Az elejére egy damask mintás fehér csempe és arany mozaik került. A padlón a kinti tér szalagparkettája jön vissza csempében. Ezzel is elegánsabb az egész.

 

Fotó: Székely Péter, Lakberendező: Lodyl Péter, Szöveg: Erdély Györgyi

A teljes cikk, még több képpel megtalálható a Golden Harmony magazin 2018. téli lapszámában.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít