hydrangea.jpg

Hajó a szárazföldön

Ennek az izgalmas háznak a berendezését a csónak alakú alaprajza és az üvegfelületek nagysága nehezítette meg. Mind az épülethez, mind a tulajdonosokhoz a letisztult minimál és a tágas elrendezés illett. Kívül-belül fehér, bézs és dióbarna színeket használtunk, kivétel a hálószoba volt. A fényes és matt felületek váltogatásával, a sötét és a világos ritmusával töltöttük meg és kapcsoltuk össze a helyiségeket.

 3

A ház

A látványos ház hasznos belső tereiből sokat elvesz a csónak két vége és a közlekedők. A hatalmas alsó terasz külső nappaliként szolgál. A kivételesen nagy felső teraszon a Wellis jakuzzi, mesés kilátás és pihenő zóna igazi luxusérzés. Esténként az épület ragyogó fénye világítja meg a gondosan rendben tartott kertet. 

 IMG 0057

Nappali

Szőnyeg helyett sötétbarna, kellemes tapintású Szauer-Parkett bőrpadlót tettünk le. Ezt fényes, öreg tükörre emlékeztető tapétával ellensúlyoztuk. Az oszlopok és az ablakok közötti térben étkezőt és beszélgető sarkot alakítottunk ki. A takarás miatt az étkező ablakmatricát, a TV hátulja élvilágított, roppantott üvegfalat kapott. 

 IMG 0105

Konyha

A konyha hófehér lett. A fém, az üveg és a farészletek kiemelik a hely puritánságát és az esti fények a luxusát. Az egyenes felületek különböző mélységű tereket takarnak. A pult és a lábazat is külön LED-világítást kapott.

 

Fotó: Andrási Tamás, Építész: Kolossa József

Lakberendező: Gézárt Judit – Vác / www.gezart.hu

A teljes cikk, még több képpel megtalálható a Golden Harmony magazin 2018. őszi lapszámában.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít