hydrangea.jpg

Hívogató harmónia

„A külső mit sem ér, ha a belső kényelmetlen és nem praktikus.” – vallja ezt Szőcs László Zsombor belsőépítész, aki ezzel a szilárd meggyőződéssel alakítja megrendelői elképzeléseihez a környezetüket.

mp18

A megbízó család egyedi, meleg hangulatú, otthonos terekre vágyott, ennek megvalósításához kérték a belsőépítész segítségét.

Nappali

A közösségi terekben nem találunk ajtóval elhatárolt részeket, csak egybefüggő burkolatokat, a fehér és a fa egymást kiegyensúlyozó kettősét.

mp3

A kényelmes, homokszínű ülőbútor felett a hangsúlyos szerepű világítótest körkörös vonala lágyítja a polcok, a kisasztal szigorúan szögletes formáit. A nappali korábban inkább egy átjáró volt, most a konyha és a nappali közé egy áttört könyvespolc került, így kialakult egy kis kuckós sarok a kandalló mellett, ahol tévézni, olvasni és melegedni is lehet…

mp9

Mellette az étkező körasztalát találjuk, amire rímel a föléje belógatott függeszték.

Belsőépítész, fotó: Szőcs László Zsombor

Szöveg: Erdély Györgyi

A teljes cikk, még több képpel a Golden Harmony magazin 2018. őszi lapszámában jelent meg.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít