hydrangea.jpg

A ház, ahol az álmokat élik

Amikor a háziasszony kreativitása és ötletei összetalálkoznak a család lelkes segítőkészségével, abból valami nagyon jó sülhet ki. Ha azt mondom, hogy ebben a házban bizony minden az összefogáson és a feleség álmain múlt, akkor cseppet sem túlzok, viszont végignézve a házról készült képeket megbizonyosodhatunk róla, hogy itt valami egészen különleges dolog történt…

002

Egy 200 m²-es könnyűszerkezetes ház, amit az elégedett szülők és két gyermekük lakja, és egy rendezett, szépséges kert: egy ilyen élettér maga a paradicsom!

013

A rattan fonatú teraszbútor vastag párnáival hívogató látvány, és rajta üldögélve a család a kert szépségében gyönyörködhet.

045

A nappali térben is törekedtek az egyes részek elkülönítésére, a beszélgető sarkot kényelmes bőrgarnitúra alkotja, melyhez még fotelokat is társítottak. Igazán meghitt és meleg az összhatás.

042

A konyha szekrényei az IKEA-ból származnak, de szinte rájuk sem lehet ismerni! Köszönhető ez a háziasszony keze munkájának. A kisméretű kristálycsillár szép dísz az étkezőasztal fölött, igazi szobává varázsolja a konyhát. Jól látszik, hogy mind a keresztbe futógerenda, mind pedig az ajtókeret antik bevonatot nyert.

034

A mediterrán téglaburkolat a szülők fürdőszobájába is „beköltözött”. És milyen jól tette! A kád körül végigfutva lerakó helyet biztosít a piperecikkek számára, és a mosdón is megjelenik, így egységes a látvány.

020

A lányszoba – bár a tetőtérben kapott helyet – egyáltalán nem szűkös, a fehér berendezés frissessége, a falak és a mennyezet aprólékos kidolgozottsága, a kedves kiegészítők és a lágy vajszín a falon szellős, barátságos teret eredményeznek.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít