hydrangea.jpg

A ház, amit örömmel laknak

Romantikus, country, vintage és shabby chic stílus keveredik abban a házban, amiről árulkodik, hogy melegszívű lakói végtelen életörömmel vették birtokba, és tényleg be is lakták otthonukat. Kedves, hívogató tárgyakkal vették magukat körbe, és minden egyes részletet a legnagyobb gonddal terveztek, készítettek el. A háznak nem ők voltak az első tulajdonosai, de az ő kezük alatt nyerte el mai, nagyon is bájos mivoltát. Mindehhez félévre volt szükség…DSC 0088

Nappali

Amivel kezdtek, nem volt egyszerű: az összes fagerendát átfestették, mert egyértelműen világos színekben gondolkodtak. A nem kis vállalkozáshoz Tikkurilla festéket választottak, ami tökéletes eredményt hozott. A közösségi térbe kényelmes füles foteleket vásároltak és tömörfenyő bútorokat, egységesen szürke színben. Ezek zömébe a Ribiszke Lakberendezés üzletében szerettek bele. Néhány szokatlan kiegészítőt is választottak: a lerakó asztal szerepét például egy hajóláda tölti be, az étkezőasztal mellé pedig egy támlás padot helyeztek. Az asztal mögött Gulyás kandalló ontja a meleget télen, illetve melegít ősszel-tavasszal, a hűvös estéken. A szőrmék, párnák, helyi világítások, gyertyák szintén mind-mind arról gondoskodnak, hogy még meghittebbé tegyék a teret.

DSC 0106

Konyha

A főzés szentélye tulajdonképpen egy légtérben található a nappalival, csak épp egy beugró részben, így valamennyire el is különül attól. Ami hatalmas előnye, és ritka manapság, az az, hogy rendkívül hosszú munkapulttal rendelkezik, biztosítva minden kényelmet és lehetőséget az ételek előkészítéséhez. Középen még egy konyhasziget is elfért, természetesen a házhoz illő, vidéki stílusban. A színeket illetően a nappalit ismétlik a választott árnyalatok.

DSC 0137

Fotó: Demeter Enikő

Szöveg: Erdély Györgyi

A teljes cikk, még több képpel a Golden Harmony magazin 2018. nyári lapszámában jelent meg.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít