hydrangea.jpg

Egész évben a Balatonnál

Nincs is jobb dolog annál, ha az ember sok időt tölthet el vízparton, vagy akár az ablakából, teraszáról csodálhatja meg mindennap a magyar tenger látványát! Van, akinek megadatott egy ilyen otthon, és hogy tökéletes is legyen minden, szakemberhez fordult. Németh Balázs interior designer valósította meg végül a család álmait: egy egész évben használható, praktikus, de ugyanakkor jó hangulatú lakást.

Nappali

Az eredetileg szeparált nappalit összenyitotta a tervező a konyhával és az étkezővel, valamint a terasz nagy üvegfalaival, így sikerült a teret vizuálisan kitágítani. A letisztult, kényelmes környezet szintén a megrendelő igénye volt, csak úgy, mint a számára oly kedves földszínek használata, amit sok fehér egészít ki. A nappali ülőgarnitúrája és az étkezőasztal fölött is nagyobb fényre volt igény, ezért került mindkét helyre egy-egy bevilágító ablak Barrisol fóliával, amit egyre többször használnak nemcsak közösségi terekben, hanem lakásokban, magánépületekben is. Az ülőbútorral szemben a Balaton hullámait felidéző falpanelok díszítik a teret.

DSC 9019

Hálószobák

A hálószobák nem olyan nagyok, de otthonos budoárhangulat uralkodik bennük a stílusos szőnyegeknek, a selymes fényű és tapintású textíliáknak köszönhetően. A világítás itt szintúgy fontos szerepet kapott, és a szülői hálóba bevilágító ablak került. A teraszt a szobából is meg lehet közelíteni, így a Balaton látványa innen is élvezhető.

DSC 9050

Terasz

A gyönyörű panorámával rendelkező teraszra mindenhonnan kijutni a lakásból, teljes értékű szobaként funkcionál a bútoroknak, növényeknek köszönhetően. Pihenni, beszélgetni, vendégeket fogadni, étkezni – ehhez mind-mind nagyszerű tér áll rendelkezésre.

DSC 9079

Fotó: Székely Péter  

Szöveg: Erdély Györgyi

A teljes cikk, még több képpel megtalálható a Golden Harmony magazin nyári lapszámában.

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít