hydrangea.jpg

Legendás vályogházból mesebeli rönkház

A ház – akár egy mesekönyv, minden berendezési tárgy egy emlék, egy történet, ahol a történetek főszereplői a ház lakói. A falakon kívül majdnem mindent a kreatív férj készített, régi vágya valósult meg a rönkház születésével.

A lakótér gyönyörű gerendái, a natúr téglafal és kandalló tökéletes egységet alkotnak. A bútorok túlnyomó részét különböző aukciós portálok kínálatából gyűjtögették. A házasszonya szakmáját tekintve lakberendező, emellett kedvenc hobbija az átalakítás-felújítás. 

DSC 0021 jav

Étkező

A részletgazdag étkezőnek a kemence társaságában meghatározó eleme a színes pad és a különleges, zománcburás függeszték.

DSC 0077

DSC 0081

Hálószoba

A szülői háló meghatározó eleme a vaskályha, ez is renováláson esett át. Így már stílusában is igazodik hozzá a kovácsoltvas ágy.

DSC 0209

Fotó, szöveg: Demeter Enikő

A teljes cikk, még több képpel megtalálható a Golden Harmony magazin tavaszi lapszámában.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít