hydrangea.jpg

Csillogó glamour

A 160 m² alapterületű családi ház megjelenésében abszolút tükrözi a csillogó glamour stílust. Az enteriőr részletgazdag, csillogó varázslást sugalló, tudatos tervezését a ház tulajdonosai álmodták meg. A kifinomult részletekért a feleség a felelős – aki nagy rajongója ennek a stílusnak.

Az alapvetően fehér színvilágban az ezüst és fényes felületek csillogása, a különleges felületű sötétszürke, égetett famintájú padló a maximális luxus érzetét nyújtja. 

DSC 0120

Konyha-étkező

A konyha egységét megtöri a vízszintes, keskeny ablakfelület a természetközeli látvánnyal. A konyhabútor érdekes eleme a fekete üveglapokból készített, felhúzható redőnyös elem, mely igazodik színében és megjelenésében a beépített konyhagépekhez.

DSC 0150

Fürdőszoba

A nagyméretű, kényelmes fürdőszoba fekete, exkluzív burkolata kiegészül a csillogó, strukturált felületű, bronzos dekorburkolattal és a méretes Wellis szabadon álló káddal. A dupla mosdó az egységet bontó, piros, lebegő szekrényre épült. 

DSC 0083

Gyerekszoba

Mesés, királylányos a gyerekszoba, kivitelezője a Trendiko csapata, felnőttként bátran állítom, hogy minden kislány álma egy ilyen különálló lakrész. A baldachinos ágy mögötti felületet kárpitozták, és strasszokkal díszítették. A tökéletes mesevilág-élményért a mennyezetre apró LED-lámpák kerültek „csillagos ég”-funkcióval. 

DSC 0217

Fotó, szöveg: Demeter Enikő

A teljes cikk, még több képpel megtalálható a Golden Harmony magazin tavaszi lapszámában.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít