hydrangea.jpg

Megálmodtuk

Az egész lakáson végigvonul a barna tónusok és a krémszín harmóniája, hol lágyan, hol kontrasztosan. A harmadik szín a limezöld, ami üde színfoltként frissíti a képet.

12

A nappali lágy színeihez képest a kis konyha az erős kontrasztokra épít: a matt wenge és krémszínű elemek váltakoznak a fényes lime és acél részletekkel, látványos ritmusban. Érdekesség a szekrény oldalába épített borhűtő.

48

A súlyos sötét színek túlsúlya ellenére mégis a vízszintes, világos osztások adják meg a beugró karakterét. Az osztott színű hátlap egyrészt folytatása a pultnak, másrészt bevezetője a felső elemeknek. 

14

A látványos gipszkarton polc színében és anyagában is átmenet a helyiségek között. A felsőgipszkarton kontúrozott szegélye nagyon mutatós. Az étkezőben a világos színek túlsúlya miatt kitűnően érvényesülnek a sötét bútorok.

16

A fürdőszobában a nagyméretű négyzetes burkolólapok kúsznak fel a falra is. A designmosdót és az egyedi pultot szépen keretezi a függőleges mintát adó csempe. A nagy sarokkád igazi kényeztetés.

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít