hydrangea.jpg

Álmodjunk konyhát magunknak!

Egy jól megtervezett konyha nemcsak a vendégek tetszését nyeri el, hanem a mindennapos használatban is jól vizsgázik, azaz nem csupán tetszetős, de praktikus is egyben.

Ennek a helyiségnek a bútorzata beleolvad a fal színébe, olyan, mintha nem is lenne. A konyhasziget praktikusan kiegészül egy reggeliző pulttal, de a nagyobb étkezésekhez ott az asztal is.

1

Forrás: www.deavita.com

A fehér bútorhoz fapadló burkolatot fektettek. A fekete falszín kiemeli a konyhabútort, amire egyébként érdekes dekorációk sorát választották. A hosszanti csíkozás még inkább megnöveli a konyhát.

3

Forrás: www.deavita.com

Látványos és derűs ez a konyha, köszönhetően a magas fényű krém és sárga bútorelemeknek, és ezt az érzést erősíti a sötétbarna erezetű alsó frontsor. A konyha színei megismétlődnek az étkező székein.

2

Forrás: www.deavita.com

A teljes cikk, még több képpel megtalálható a Golden Harmony magazin téli lapszámában.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít