hydrangea.jpg

A színek és hangulatok háza

A háziasszonyt – amint otthona közelébe ér – elmondása szerint rögtön megcsapja az otthon szele. Mert az igazi, nagybetűs Otthon hívogat, mindig vár, befogad, elrejt, és megmutatja igazi énünket. Hogy minden tökéletes legyen, a tulajdonos évekig gyűjtögette elképzelt háza belsőépítészeti megoldásaihoz az alapanyagokat: bontott téglát, gerendákat, hogy egyszer majd minden pontosan az őt megillető, méltó helyére kerülhessen.

dsc 1521

Hogy honnan a vonzalom a mediterrán, rusztikusan meleg stílus iránt? Ezt ő maga sem tudja, csak annyit, hogy évekről korábban elevenen éltek benne képek és hangulatok, melyeket következetesen megvalósított a kialakítás folyamán.

dsc 1499

Mint látható, hatalmas a háziasszony nyitott, szellős terek iránti vonzalma, ezért nem különítettek el semmit, csupán a mellékhelyiségeket, ennél fogva ajtóból sem találunk sokat a házban.

dsc 1476

A tágas konyha mindent magában foglal, ami elengedhetetlen egy jól működő háztartásban: a rusztikus külső modern belsőt takar. A kissé különc bútorok ékkövei a konyhának.

dsc 1534

A földszinten kapott helyet a tisztálkodás szentélye, ami tényleg kiemelt figyelemmel lett kialakítva. Itt is időtálló, szépséges megoldások születtek. Természetes anyagot, egy gerendát választottak polcnak a tükör alá, és ami a képen nem látszik, de nagy kedvenc a háziasszony édesapja által készített Tiffany üvegfal. 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít