hydrangea.jpg

Gyermekeink álma

Csemetéink szobájának a kialakítása általában nagy odafigyelést és sok-sok fáradságos órát kíván. De mindenkép megéri, ha arra gondolunk, legfőbb célunk, hogy jól érezze magát kis birodalmában. Épp ezért ne sajnáljuk az időt és energiát, hogy a csöppség szabadon álmodozhasson zárt térben is.

Természetes anyagokkal rendezték be ezt a gyerekszobát, és tulajdonosa mozgásigényének megfelelően sikerült elegendő teret hagyni a sportoláshoz: kötéllétra és matrac alkotja a „tornasarkot”.

Gyermekeink alma 1

A játékra tökéletesen alkalmas házikó tetején aludni, aljában pedig olvasgatni, rajzolni lehet. Ennek a bútornak köszönhetően tágas és szellős marad a tér.

Gyermekeink alma 2

Mind a bútorok, mind pedig a falra festett kastély jó alapot teremt a szituációs játékokhoz. Külön érdekessége a székeknek a kardot mintázó – határozottan fiús – oldalsó rész. 

Gyermekeink alma 3

A teljes cikk, még több képpel megtalálható a Golden Harmony magazin őszi lapszámában.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít