hydrangea.jpg

Első lakás

Ez egy alapvetően jó elosztású és arányú, nem régen épített társasházi lakás. Igazán nagy szerkezeti átalakításokat nem igényelt. Egy falat szüntettünk meg a gardrób és a spejz között, így egy jobban használható gardróbszobát kaptunk. A fürdő elrendezésén változtattunk. Teljes burkolatcsere történt. A folytonosság érdekében mindenhova világosszürke laminált padló került. Ez alapja volt a pár kívánságának, miszerint világos, tágas, modern belsőt szeretnének.

105

Ez a fal egy finom hullámmintás tapétával van bevonva. A szellős szekrények nem azonos árnyalatban ugyan, de követik a konyha-étkező látványvilágát. Itt az óra és a növény a választóvonal. Az étkező feletti gipszkarton élvilágítást és mennyezeti és függőlámpát tartalmaz.

107

A kicsi, de praktikus konyhát két pengefal veszi közre. Az IKEA konyha alsó és felső elemét festett üvegfal köti össze. Az egész világos felületet alsó és felső zárásként dió bútorlappal határoltuk. Ez a szín folytatódik az étkező feletti lámpán.

104

A konyhaelemekből készített tálalószekrény korpuszát diószínből egy ügyes asztalos készítette. Fémlábakon állva nem látszik, hogy konyhaszekrény-elemekből épült. Az üvegasztalt matt fóliával borítottuk, így hasonló lett a szekrény felső eleméhez.

110

A fürdőszoba mindössze 2x3m. A kicsi és tagolt tér miatt csak kevés sötét színt használtunk. A wenge csempék és bútorok vízszintesen osztják a teret. Eredetileg a mosdó a kád helyén volt. Csak beige, wenge szín található a fehér szanitereken kívül.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít