hydrangea.jpg

Ősfákkal szegélyezett modern világ

Hatalmas ősfákkal szegélyezett üres telek adta a lehetőséget arra, hogy a fiatal házaspár is megépíthesse a modern, kicsit minimalista, de ugyanakkor számukra lakható és minden igényüket kielégítő, professzionális otthonukat.

IMG 0062

A nappaliban központi helyen egy L-alakú, kakaószínű bőrgarnitúra kapott helyet. Az ablakokon és az üvegfelületek előtt sávos textilrolók, itt ezüstszürke, a tér többi részében aranyhomok színbe öltöztetnek. 

IMG 0030

A fürdőszoba elegáns hangulatú, a homo­gén beige, magas fényű alap csempeburkolatot csillogó arany-tükör mozaikcsempe-berakásokkal varázsolták igazán pompázatossá. Kényelmes mérete lehetővé tette, hogy a kád mellett egy épített zuhany és egy dupla mosdós épített pult is bőven elférjen a térben.


Fotó: Andrási Tamás, szöveg: Nagy Andrea

A teljes cikk, még több képpel megtalálható a Golden Harmony magazin nyári lapszámában.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít