hydrangea.jpg

Megtalált harmónia a budai hegyek közt...

A 48 m²-es budai hegyekre néző panorámás lakás funkcionális berendezéssel, céltudatos tervezéssel, rekordidő alatt készült el. Ami elmondható róla, az az, hogy letisztult, modern, megragadó lett, látványos részletekkel: többek között teljes mennyezeti kartonozással diszkrét spotos világítást alakítottak ki.

DSC 0328

A harmonikus színvilágot megtöri a falon az egyedi méretes posztertapéta. Egy-egy jól megválasztott kiegészítővel igen látványos hatást érhetünk el, tökéletes példa ez a lakás erre, ahol a kiegészítők adják meg az igazi hangulatot, eleganciát.

DSC 0464

A nappali, konyha, előszoba bútorai egységesen sötét színűek, a világos padló, illetve fal környezetében elegáns, letisztult hatást nyújtanak, egyáltalán nem érezzük nyomasztónak.  

 

Fotó/szöveg Demeter Enikő, Lakberendező: Elek Andrea

A teljes cikk, még több képpel megtalálható a Golden Harmony magazin nyári lapszámában.

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít