hydrangea.jpg

Amikor már pontosan tudod, mit szeretnél

Egy régi, macskaköves, ódon utcácska sarkán kínálkozott megvételre ez a régi építésű, saroktelken álló házikó. Jelenlegi tulajdonosai pont ilyen kicsi, de hangulatos családi fészekre vadásztak, amit kedvükre, saját igényeikre szabhattak. Elkezdődött a 2 éven át tartó felújítás és átépítés, így lett mára a ház 70 m² alapterületű, melyhez egy 45 m²-es tetőtéri rész is tartozik.

Nappali

A nappali eredetileg két helyiségből állt, a teret kettéválasztó boltíves falat lebontották, így egy kényelmes, 32 m²-es szobát kaptak. A két helyiség belmagassága nem volt egyforma, ezt a Falplasztika segítségével két álgerendával korrigálták a mennyezeten. 

1

U-alakú gipszkartont szereltek fel, amit faerezett mintával sablonoztak, majd lefestettek. Az itt kialakított étkező falára az érdekesen kivágott gipszkarton előtétfal mögé kőburkolatot megjelenítő fotótapéta került, ami indirekt LED-fénysorral, különböző színekkel az alkalomhoz és hangulathoz igazítva megvilágítható. 

2

Konyha-étkező

A natúr és földszínek, a rusztikus stílusvilág, az antikolt fahatású bútorok, bontott téglával kirakott falfelületek itt is, mint a ház többi részében dominálnak. A jelenlegi konyhát hozzáépítették a házhoz, és miután az egyik fala egy támfal, így ide csak a Fakro cég tetőtéri ablakait lehetett elhelyezni a természetes fény beengedése érdekében.  

3

A hangulatát tekintve nagyon otthonos lett, erről gondoskodik az ikeás, antikolt hatású fenyő konyhabútor, étkezőasztal, a hozzáillő székek és fapad. Nem elhanyagolható a sok szép textil és porcelán kiegészítő a vidéki romantika, a vintage és a shabby chic stílusában. 

4

Pince

A faborítású pince ötlete egy ismerőstől származik, ott látták, beleszerettek, és ő azóta erről álmodott – bár az ő pincéje valójában nem is a föld alatt helyezkedik el.  

5

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít