hydrangea.jpg

A Balatont Budapestre! avagy ikerház-térkapcsolatok játékosan

 

Egy balatoni lány Budapestre költözve sem tud kibújni a bőréből. A hozott emlékek, a víz szeretete, egyaránt fontossá váltak, amikor új otthona kialakításába kezdtek.

 

A földszinten található előszoba, étkező, konyha és nappali, s az onnan nyíló medence- és kerttér egybemosódik: a kint és a bent határai érzetünkben eltűnnek, egybeolvadnak.

1

A felső nappali szint a félrevonulás, olvasás, az ablakon beáradó fényben való „fürdőzés” vagy a TV-nézés helyszíne. A két szint közötti letekinthetőség a tértágító hatása mellett még a szintek közötti kommunikációs kapcsolatot is megteremti.

2

A fürdőszoba belesimul a lakás egészének csillogó, fényes miliőjébe, egyedi megoldásokban bővelkedve. Műalkotás-szépségű a térbe állított kád, a helyiséget megkettőző tükör is sajátos hangulatot teremt.

3

Csillogásban nincs hiány a pompázatos hálószobában! A vízszintes és a függőleges tér és a helyiségkapcsolatok játékossága itt is jelen van, a terek szintenként átláthatóak, így a hálóból is rálátni a földszinti térbe lenyúló lámpákra.

4

Belsőépítész: Szűcs Klára Szöveg: Erdély Györgyi

A teljes cikk, még több képpel megtalálható a Golden Harmony magazin tavaszi lapszámában.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít