hydrangea.jpg

Gyöngyszem a Duna partján

 

Budapesten, közvetlenül a Duna-parton megépülő lakóparkban találtunk rá erre az 50 m²-es, fiatalos, praktikus megoldásokat rejtő otthonra. Amikor fiatal hölgytulajdonosa megvásárolta ezt a kulcsrakész lakást, jól tudta, hogy igazi otthonná varázslásához szakember segítségét fogja kérni.

 

Az előteret a nappalitól egy mobil – fékezhető görgős –, részben nyitott szekrény választja el, melyen a nappali felől a TV is helyet kapott.

1

A konyha eredeti beépítettségét kiegészítették, a teljes belmagasságot kihasználva. A tároló helyeket a térbe befordított pult tovább növeli, amely egy kihúzható lappal 4 személyessé bővíthető.

2

A franciaágy alatti teret kihasználva fiókokat helyeztek el, melyek további tárolási lehetőséget adnak a kis alapterületen.

3

Belsőépítész: Lovász Nóra Fotó: Soós Bertalan  Szöveg: Gyarmati Viktória

A teljes cikk, még több képpel megtalálható a Golden Harmony magazin tavaszi lapszámában

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít