hydrangea.jpg

Stílust hoztunk a nappaliba

A nappali a család közös tere, ahonnan nem hiányozhatnak a kényelmes ülőbútorok, kanapék, fotelok, székek, elengedhetetlen kellékek a párnák, és jó, ha van valami plusz, valami olyan kiegészítő, ami élettel tölti meg ezt a helyiséget, és mindenki otthon érezheti magát tőle…

 A falakat többféle módon tagolták ebben a helyiségben. A természetes kőburkolat szépsége vonzza a tekintetet, csakúgy, mint a falfülkék és a mennyezet exkluzivitása.

2

A csillagos égboltot idézi a mennyezeten a millió apró fényforrás, a kialakított körre reflektál az oldalfalon a kerek óra. A berendezés mai, megbolondítva egy kis türkizzel és a romantikus, írásos tapétával.

4

Több funkciót is kapott a képen látható nappali: étkező, beszélgető-üldögélő rész, sőt még a gyors reggeliknek, vacsoráknak is külön helye van. Divatosan maiak a türkiz színfoltok mindenfele.

3

A levendula szín nőies alaphangulatot teremt a nappaliban, de egyértelműen a leglátványosabb és legdinamikusabb eleme a térnek a „boruló”, fehér polc.

1


A teljes cikk, még több képpel megtalálható a Golden Harmony magazin tavaszi lapszámában.

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít