hydrangea.jpg

Egy világutazó otthona

Házigazdáink eddig a világ sok részét bejárták és több helyen életvitelszerűen éltek. Sok-sok kultúrát megismertek és megszerettek. Eljött az idő, amikor is elhatározták, hogy hazatérnek, megállapodnak, és újra itthon teremtenek otthont! Csodás, nyugodt, csendes helyen megvásárolták ezt az újépítésű, 60 m² alapterületű lakást.

 img 8255

A háló főfala tejeskávé színt kapott, előtte jól érvényesül a nagy családi ikeás ágy. A bútorok szürkés antik pácos felületűek, míg a gardrób egyedi méretre legyártott, egységes krémszínű frontokkal büszkélkedhet. Az ágy felett szintén egy kedves emléktárgy, az Indonéziából való, kókuszból készült vért kapott helyett, ami a dekoráción kívül számukra az erőt és a védelmet szimbolizálja.

img 8284

A háló főfala tejeskávé színt kapott, előtte jól érvényesül a nagy családi ikeás ágy. A bútorok szürkés antik pácos felületűek, míg a gardrób egyedi méretre legyártott, egységes krémszínű frontokkal büszkélkedhet. Az ágy felett szintén egy kedves emléktárgy, az Indonéziából való, kókuszból készült vért kapott helyett, ami a dekoráción A bútorzat fa laminált vörös tölgy és magas fényű vaníliaszínű frontlapok ötvözete. Az összhatás fokozása érdekében a vörös tölgyfa laminált lapot felfutatták az alsó és felső konyhabútor-elemek közé. Ez egyben az eleganciát és a természetes anyagok szeretetét hozza be a térbe. Letisztult vonalvezetésű, kényelmes bőrszékek ölelik körbe az egyszerű üveg étkezőasztalt.számukra az erőt és a védelmet szimbolizálja.

img 8303

A szoba fő látványossága a konyha és a nappali bútorzatából kialakított falrészlet, egységes anyagból és minimál stílusban kivitelezve. Különlegessége, hogy egy hosszúkás, álló szekrényelem jelzésszerűen választja szét a két funkciót. Mire hazaérkeztek, meglepetésként ez a bútorzat már elkészülve várta őket.


A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít