hydrangea.jpg

Első lakás

Alapvetően jó elosztású és arányú, nem régen épült társasházi lakás.
Igazán nagy szerkezeti átalakításokat nem igényelt. Egy falat szüntettünk meg a gardrób és a spejz között, így egy jobban használható gardróbszobát kaptunk.

104

Ez a fal egy finom hullámmintás tapétával van bevonva. A szellős szekrények nem azonos árnyalatban ugyan, de követik a konyha-étkező látványvilágát. Itt az óra és a növény a választóvonal. Az étkező feletti gipszkarton élvilágítást és mennyezeti és függőlámpát tartalmaz.

105

A kicsi, de praktikus konyhát két pengefal veszi közre. Az IKEAkonyha alsó és felső elemét festett üvegfal köti össze. Az egész világos felületet alsó és felső zárásként dió bútorlappal határoltuk. Ez a szín folytatódik az étkező feletti lámpán.

107

 

A fürdőszoba mindössze 2x3m. A kicsi és tagolt tér miatt csak kevés sötét színt használtunk. A wenge csempék és bútorok vízszintesen osztják a teret. Eredetileg a mosdó a kád helyén volt.

110

Ez a 70x180-as sáv felül a tároló szekrényt, és a kazánt takaró perfettis elemet tartalmazza. A pult alatt van a szennyestároló szekrény és a mosógép. A mosógép kihúzásával hozzáférhetővé válik a fűtésrendszer.

111

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít