hydrangea.jpg

Az ősök négyzetméterein

A ház sok generációt kiszolgált már, jelenleg 4 különálló lakásra lett felosztva. A házigazda nagypapája még présházként vásárolta, körbe szőlővel és hatalmas kerttel. Heinrich Ferenc építész tervei alapján kapta meg a jelenlegi egységes arculatát, és ma már senki sem mondaná meg, hogy évtizedes eltérésekkel, lépésenként épült. 5 évvel ezelőtt megkapták ezt a 130 m² alapterületű szintet, ahol kedvükre és egyéni ízlésvilágukra alakíthatták ki a mára már négytagúra bővült kis családjuk lakhelyét.
A konyhai átadópult egyik oldaláról szekrényként funkcionál, ide félmagas, csokibarna színű, bőrborítású bárszékek kerültek. A másik oldaláról az antik hatású étkezőasztal a bárszékek stílusával és színével harmonizáló székeivel kapott helyet. Ez a sziget sokszor a társasági élet színhelye is, szívesen ücsörögnek itt akár a barátnők is egy délutáni kávézás és beszélgetés alkalmával.

35

A nappali üde fényességét az ablakokon beáradó fények mellett a berendezési tárgyak és színek világos pasztell árnyalatai fokozzák. Ízléses elegancia vonul végig a zöld árnyalatú falak, tört fehér huzatú ülőbútorok között.

23

A háziasszony kreativitásának köszönhető ez az egység is! Sok mindent, többek között a kandallót és a szófát is ő álmodta és tervezte meg. A sok világos szín mellett életre kelnek a sötét fájú kiegészítő bútordarabok, az üde zöld színfoltok az egyéb kiegészítő textileken és a növényeken. Minden szegletben kényelem és harmónia uralkodik!

21

Elképzeléseik és egyedi terveik megvalósításában az oroszlánrészt Kovács Helén és a Pingálók csapata kapta. Ők váltották valóra mindazt, amit megálmodtak, mind a falakon, mind a bútorokon. Csodálatos munkát végeztek a gyerekek és a család örömére egyaránt!

28

A szülői háló ágy mögötti főfala meleg színárnyalatú dekortapétával díszített. Színvilága sötétebb tónusú, pihenésre, elvonulásra hívogatja lakóit. A fényforrások itt is kiemelt szerepet kaptak, több helyi hangulatfénnyel fűszerezik a teret. A kiegészítőkön a terrakottás-barnás színek mellett a padlizsán árnyalatok is megjelennek.

09

Egy kis stílusváltás a mosdók feletti antik keretes tükörnél is megjelenik. A letisztult formák és színek egysége nyugalmat és békét üzen.

06

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít