hydrangea.jpg

Panorámás otthonosság kipipálva

A budaörsi hegyekre néző, parkosított környezetben kialakított otthont, sok-sok tárolóval álmodták meg tulajdonosai.

DSC4808

A világos és a sötét árnyalatok kontrasztját, a fényes, elegánsan tükröződő felületeket részesítették előnyben. Így lakás díszítés-dekorálás során így hangulatuktól függően, kiegészítő színekkel tudnak a lakás eredeti hangulatán változtatni.

DSC4800

A nappali-konyha és étkező egy légtérben való elkülönítését az ülőgarnitúra és az étkezőasztal között lévő egyedi üvegpanel adja, melyen a tapéta 3D-s motívuma jelenik meg áttetsző formában. A burkolatoknál és a konyha frontfelületénél pedig az volt szempont, hogy elegáns, fényes legyen, mely a visszatükröződő fényforrások izgalmasságát is nyújtja.

DSC4721

A hálószobában kényelmes, nagyméretű ágy uralja a teret. A bőr hátpanel, a párnák, az ágytakaró puhaságot s otthonosan kényeztető érzést nyújt.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít