hydrangea.jpg

Eklektikus harmónia vidéken

Ebben a házban a feleség trendi, egyben nőies ízlése, a házigazda high-tech igényei szemet gyönyörködtető harmóniát alkotott.

IMG 0273

A nappalit lépcsők határolják, melynek ívei lágyítják a hatalmas, egybefüggő gránit teret. Az ívek visszaköszönnek a kanapé formájában is. A világítás a ház minden pontján külön hangsúlyt kapott. 

A pihenősarok a földig érő ablak előtt kiemelt szinten helyezkedik el. A Capolavoro műhelyében készült exkluzív fotel gyöngyház fényű, arany kárpitja megcsillan a csillagos LED-égbolt alatt, még nappali fényben is. Ez a kis pódium kellemes kapcsolat kint és bent között.

IMG 0266

A ház mérete lehetővé tette a kényelmes térrendezést. A 90-es kerámia főzőlap szigetbe építve a konyha központi eleme. Az élettér kialakításában a tervező különös hangsúly fektetett a család kommunikációjára, ami a mai világban egyre fontosabb tényező.

IMG 0297

A hálószoba puha, vastag szőrmepárnáit és kárpitokat az aranysárga ONYX fénye emeli ki. A 100x160 cm-es hatalmas Buddha-kép ázsiai hangulata érdekes kontraszttal jelenik meg a mediterrán házban.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít