hydrangea.jpg

Városi otthon falun!

„Szeretünk vidéken élni, a csönd és a táj szépsége itt tart minket.” Egy agilis, világlátott házaspár nem tudván elszakadni régi otthonától úgy döntött, felújítja azt. Házukban igényes, barátságos környezetet kívántak megvalósítani, ahol pihenhetnek és feltöltődhetnek. Kifejezetten ragaszkodtak a magas minőségű és visszafogottan elegáns bútorokhoz. Modern és klasszikus stílusban egyaránt el tudták képzelni az életterüket. Kiemelt szerepet kapott a házban a fény, mindennek világosnak, tágasnak kellett lennie. Meleg barna fa és a tört fehér színek kötik össze a különböző helyiségeket.

A nappaliban csak három szín, a szürke-ezüst, a fehér és a dióbarna található. A modern bútort klasszikus selyemszőnyeg és tapéta egészíti ki. A két nagy ablakon és az étkezőn keresztül áramlik be a fény. A klíma designja miatt dísztárgynak látszik.

IMG 9918

Az étkező tolóajtóval kapcsolódik a teraszhoz, és hogy ne zavarja a kilátást, nem kapott, csak sötétítő függönyt. Ezen a lombok zöldje köszön vissza. Az egyébként kisméretű helyiség az üvegfaltól és a törtfehér padlótól vált tágassá. Klasszikus lámpa egészíti ki az enteriőrt.

IMG 9923

Öt függőleges minta szakítja meg a körbefutó szürke lábazatot és a törtfehér felső csempét. Szolid poén a sakktábla mintás padló.

IMG 9948

Az emelet a hazalátogató fiataloké. A megszokott fehér és ezüst színt itt a piros bevonásával élénkítettük fel. A tapéta csipkeszerű mintája nem nyomja össze a szobát, viszont képszerűen díszíti. A vele szemben lévő falon egy fényes, fehér gardrób szinte láthatatlanul nyel el minden tárolnivalót.

IMG 9935

Ez a fürdőszoba hihetetlenül kicsi, keskeny, cső alakú. Mondtam is, hogy ezt csak játékosan lehet megoldani. Ezek után ezt a csempét a tulajdonos választotta. Partner volt a minták váltogatásában is.

IMG 9940

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít