hydrangea.jpg

Kedves otthon

Újépítésű tetőtéri lakás, kész burkolatokkal. Az eredeti elképzelés egy meleg színekkel, fehér bútorokkal és rózsás huzattal rendelkező romantikus otthon volt. Egy szoba a mamának, egy a fiának.

Mivel kevés a szekrényezhető fal, kénytelenek voltunk kihasználni a nappaliban az itt kínálkozó összes felületet. Azért, hogy ne legyen nyomasztó, jobbára üveges és polcos elemeket választottunk. A sok könyv a fehér keretben színes mintát alkot. 

35 jav 3

A fehér szőnyeg a nappali helyét jelöli ki, a csíkos az étkezőét. A kihúzható kanapé mögött két fehér szekrény közé egy magas, piros, üveges tálaló került. A felette lévő képpel lazítja a szekrények tömegét.

37

A konyhapult rusztikus fából készült, rajta az összegyűjtött hangulatos apróságok sokasága. A ferde falsík alatt megbúvó kicsi, de jól felszerelt világos konyha belesimul a szoba hangulatába. 

40

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít