hydrangea.jpg

Színes élet fekete-fehérben

Házigazdáink előző lakását ismerve bizony szembetűnő a változás. Az annak idején szintén fotózott otthon mediterrán narancssárgáira, sárgáira gondolva itt nyomát sem találjuk az akkori stílusnak. A korábbi földszíneket és meleg árnyalatokat felváltották a hidegebb tónusok, de emiatt egyáltalán nem mondható, hogy kevésbé hívogató ez a ház, mint az előző. Sőt!

A megvásárolt házon a legnagyobb átalakítás talán a földszinti, közösségi teret érintette, ahol az eredetileg garázsként funkcionáló helyiségből lecsípve megtoldották a nappalit, és a megnövelt részbe „becsúsztatva” helyezték el a konyha elemeit. 

P1100013

A nappali sarkából az egész tér be¬látható, egészen az előtérig. A konyhával szemben az emeletre vezető lépcső kapott helyet. A nappali-konyha rész megvilágítása átgondolt, spotokkal megoldott, el is választja a két teret egymástól a mennyezeten futó gipszkarton csík. 

DSCF3743

Az ülőgarnitúrával szemközti falra gyöngyház fényű, fekete tapéta került, a tévé alá pedig könnyed, lebegő érzést keltő polc, ami, oldva a szögletességet, ívesen lefelé kanyarodik.

DSCF3747

 A nappali végéből nézve jóleső a tágasság, amit a fényes felületű, egybefüggő padlóburkolat is tovább növel. S ugyan uralkodó a fekete-fehér, a tulajdonosok mégis színesen látnak itt mindent.

 DSCF3806 3

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít