hydrangea.jpg

Ötletekből csillagos ötös!

Írhatom ezt azért, mert lelkesedésből és elképzelésekből bizony soha nem volt hiány az építkezés alatt! A fiatal pár dicséretesen sok energiát fektetett ugyanis abba, hogy első közös otthonuk az összes vágyuknak, elvárásuknak megfeleljen, és az apró trónörökös érkezéséig minden el is készüljön.
Falak hiányában jól belátható a tér, a nappali mögött közvetlenül az étkező, azután a konyha kapott helyet. Ugyan csak másodszorra sikerült ezt az árnyalatot eltalálni, de csodásan illik a földszínekhez a háttérben a kiwizöld.

P1080177

A kétszintes, 150 nm-es ház eredeti, szakember által javasolt tervein saját elgondolásuk alapján annyit módosítottak a háziak, hogy a földszinten elhagyták a közösségi zónában a falakat, egy térben hagyták a nappali- konyha- étkező részt, így zavartalan a fény- és a tekintet útja ezen a szinten.

P1080241

Az étkező felől a nappalira látni. Nagyszerű érzékkel eltalált a hosszú oldalfalra választott arany-barna mintás tapéta, és külön „jót tett” a térnek, hogy nem került ide valami nagyobb szekrény, csupán két „lebegő” polc.

P1080189

Játékosan ívelt burkolattal választották el az étkezőt a konyhától. Hogy ez a megoldás még szembetűnőbb legyen, az egyik oldalon világos bézs, a másikon sötét, hosszúkás lapokat használtak. Szándékosan válogattak különböző színű- anyagú szövetet az étkezőszékekre: nem akartak szokványos dolgokat maguk körül.

P1080249

Divatos, pultra ültetett mosdók könnyítik meg a reggeli készülődést, a konyha bútorzatához hasonló, diófrontokkal kialakított alsó szekrénnyel.

P1080321

A gyerekszobánál az volt a legfontosabb kritérium, hogy legyen egy nyugodt zug a kisfiúnak, ahol alhat, és teremtsenek egy játszósarkot, ahol baba-mama jól érezheti magát a közös hancúrozások során. A bútorok játékosan variált fa-, illetve fehér ajtókat kaptak.

P1080289

(1080289)

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít