hydrangea.jpg

XXI. századi legénylakás

Igazán figyelemreméltó az a nem mindennapi kivitelezés, melynek során egy 6. emeleti bérház 56 m²-es lakásából otthon született. A tulajdonos úriember kérése csupán csak annyi volt, hogy két külön fürdőszoba kapjon helyet az elrendezésben. Az ötletes tervezés, illetve kivitelezés Bari Tibor lakberendező-asztalos keze munkáját dicséri, amelynek nyomai a konyha, nappali és a fürdők bútorzatán is fellelhetőek.
A konyhaszekrény-frontok anyaga, valamint a hátpanel szintúgy magas fényű akril. Az ajtók és fiókok élében végigfutó szál-csiszolt inox fogantyúval biztosítja a tökéletes összhatást. A XXI. század konyhájának látványelemeként szolgál a nyitásra érzékeny LED-belsővilágítás, mely egyben a tájékozódást is segíti.

18

A nappali meleg érzetét a bútorfrontok magas fényű Ebano anyaga, valamint a dió színű parketta nyújtja. A helyiség meghitt hangulatában jelentős szerep jutott a mennyezeten és a berendezéseken szintúgy jelen lévő LED-világításnak. A komfortérzet teljességét a süppedős szőnyegek hangsúlyozzák.

28

Az egyedi tervezésű mélybarna szekrénysor, a nappali meghatározó eleme. Praktikumát a mindent elrejtő tolóajtók biztosítják.

20

A kisméretű hálószoba letisztultsága berendezését tekintve, meleg színeivel magával ragadó érzést kelt. A franciaágy egyszerűen nemes eleganciáját kellemesen tagolja a gipszkartonból készült fali polc.

09

A vendégfürdő padló-, illetve falburkolatában is szerepet kaptak a fémhatású csempék, padlólapok. A vizesblokk földszíneinek melegségét attraktívan törik meg a hófehér szaniter elemek.

13

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít