hydrangea.jpg

Négy fal közé csalogatott természet

Szinte hallani a madárfüttyöt, és bőrünkön érezni az erdő hűs levegőjét, ha belépünk ebbe a lakásba. Ez persze korántsem véletlen, köszönhető egyrészt a háziasszony kedvenc árnyalatának: a következetesen végigvitt, sok zöldnek, másrészt pedig egy olyan profi csapatnak, amely kivitelezőként a sikeres együttműködést tartja a leglényegesebbnek megrendelőjével, és mindig tökéletes megoldásokra törekszik. Őszintén szólva a feladatuk nem volt mindennapos: két, egymás fölötti lakást kellett összenyitni, és egy kétgyermekes család számára otthonossá tenni.

A lakályos berendezés mellett szembetűnő a nappaliban az álmennyezetként szolgáló, feszített fólia, mely mögé fényforrásokat építettek be, ezek esténként kellemes hangulatú, barátságos fényt adnak.

Az ülőgarnitúra kényelmes és praktikus egyben: oldalában számos tárgy: könyvek, apróságok tárolhatóak. Az egész falat betöltő fotóposzter, a virágminta üvegajtón, párnán mind a természet közelségét érzékelteti.

49

Az étkező mögül belátható az egész földszinti tér, s jól látható, mennyire nem zavarja a látványt a kecsesen ívelő lépcső.

57

 

A fehér, MDF-lapos konyhabútor sötét, gránit munkapultot kapott, a két szín kontrasztját a felső szekrény üvegbetéteivel és fém fogantyúkkal lágyították.68

Az emeletre érve szintén megragadó a természetközelség. A kőburkolat, a virágminta és a felhőkön átsejlő napfényt ábrázoló poszter a gyerekszobába vezető ajtó mellett magáért beszél.

39

A háziak fontosnak tartották, hogy gyermekeik számára két meghitt kuckót alakítsanak ki a szakemberek. A vidám színekkel festett falakat és a ház formájú ágyat, pagodaszerű gardróbszekrényt - mely a TRENDIKO kivitelezésében jött létre - látva tökéletesen érthető, miért nem mozdulnak ki innen szívesen a gyerekek.

26

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít