hydrangea.jpg

Nyaraljunk egész évben!

Egész évben azért dolgozni, hogy aztán jól megérdemelt pihenésként csupán egy-két hetet nyaralhassunk? Miért ne lehetne fordítva? egyen az otthonunk olyan, hogy abban a baráti összejövetelek, a meghitt családi esték, kerti vacsorák lehetősége egyaránt adott legyen – ez volt az eltökélt, fiatal házaspár kívánsága, amikor megkereste Szűcs Klára lakberendezőt.

Nappali
A nappali életteli vörös színe a tulajdonosok kérése volt. A tévét bútorfalba rejtették, fölé LED-világítást szereltek. Mellé vízszintes tagozódású szekrény került és ritmusosan ismétlődő falfülkék, amelyekbe dísztárgyakat tettek. A nappali hátsó falát hangulatos, LED-del megvilágított hullám designfal díszíti. Baráti összejövetelekkor a társaság akár három különböző funkciójú térben külön-külön, de mégis egy légtérben tud a lakásban beszélgetni, étkezni vagy kártyázni.

 DSC4642

Konyha-étkező

A bejárattól előre tekintve egy bárpulttal kiegészített, szigetes konyha vonzza a tekintetünket. Itt egybefüggő akril munkapultot találunk, mutatós a sötétbarna alsó konyhaszekrények és a világos felső elemek kontrasztja. A nagyméretű konyhasziget körbejárható, s még szellőztethető kamraszekrényt is találunk a térben. A hullámokat idéző fal itt is megismétlődik a bárpult külsején.

 DSC4702

Fürdőszoba
Az emeleten kapott helyet az intim zóna, azaz a hálószoba, a vendégszoba és a fürdő. A mosdószekrény ugyanolyan sötétbarna frontfelületet kapott, mint a konyhabútor. A világoszöld fürdőszoba szőnyeg a természetet viszi a négy fal közé. Az ajtó mögötti térben rejtett függőleges világítással hangsúlyozott, nagyméretű zuhanyzó épült. A ferde falsík falfülkék beépítésére is adott lehetőséget.

 DSC4545-Edit

Kert

Nem csak a belső, de a külső térben is figyeltek a háziak minden apró részletre. Nyári összejövetelekkor a kertben, a napvitorlákkal árnyékolt kerti teraszon és a kerti sütő körül is van lehetőség a pihenésre, kikapcsolódásra. Hát ilyen a tökéletes nyaralás a saját otthonunkban!

 DSC4625

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít