hydrangea.jpg

Ékszerdoboz a belváros szívében

Ennek a 24 m²-es, 5 m belmagasságú belvárosi lakásnak tulajdonosáról első találkozásunk alkalmával az igazi NŐ képe rajzolódott elém. Murányi Liza lakberendező ezúttal egy nőies, elegáns, kozmopolita jegyeket képviselő otthont alkotott az igényes, fiatal, szingli hölgy számára.

IMG 0269 JAV

A lépcső laminált faerezetű dekorburkolatot kapott, alatta kihúzható, teljes mélységű, fiókos tárolókkal. Itt kapott helyet a hűtőgép is. A bejárati ajtó feletti galéria üvegkorlátja légies könnyedségével nem töri meg a teret. A lépcső alá építették be a mély gardróbszekrényt. A lépcsőfeljáróban visszaköszön a fehérre festett eredeti tégla.

IMG 0274

A konyhát térelválasztás nélkül a falsíkba építették be. A rendkívüli magasság miatt csak kisebb dekorok, mint pl. egy falikar vagy egy falióra töri meg a hófehér falak síkját. A falakat a tulajdonos kedvenc fotói díszítik, otthonos légkört teremtve a pici térben. A konyhát a nappalitól mindössze egy lebegő étkező-bárpult választja le.

IMG 0295 Jav

A világítást az étkező felett szintén egy térben lebegő dekorpanelbe bújtatták, mely a két piros, üveg függeszték vezetékezését is tökéletesen elrejti. Ez a lebegő panel megtöri a belmagasságot, de határozottan nem választja le. A könyvespolc mögötti falon a tervező meghagyta az eredeti, közel 100 éves falazatot. A hálószoba a fürdőblokk tetején helyezkedik el.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít