hydrangea.jpg

"Álomból valóság” - fürdőszobák

Ha merjük elengedni a fantáziánkat, és a hátrányokból is megpróbálunk előnyt kovácsolni, egészen biztosan nem lesz szokványos a végeredmény. A cseppet sem átlagos fürdőszobához válasszunk hagyománybontó formákat, modern felületeket és szokatlan mintákat!

A fürdőszobát extravagánssá varázsolja a különleges csempe. Az antik szépségű blondelkeretes tükör és a fekete asztali lámpa, érdekes stílusegyveleget adnak. A fürdő mennyezeti képe egy festmény vászonra vitt reprodukciója.

Bankut IMG 1384

A lábakon álló, külsőleg lefestett kád eleganciáját csak növeli a klasszikus vonalvezetésű fotel, a keleti szőnyeg és a bordó sötétítőfüggönyök.

Kismaros 020

A puritán, deszkafelületnek tűnő hidegburkolat kapta a főszerepet ebben a fürdőben, a kényelmes méretű zuhanyfülke szinte „eltűnik” az üvegfelületnek köszönhetően. A fehér szaniterek frissességet sugároznak.

designmag 10

F: Designmag

A sötétbarna padló biztos alapot ad a fürdőnek, a fehér falak és szaniterek pedig beleolvadnak a térbe, sőt, szellősnek mutatják azt.

designmag 3

F: Designmag

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít