hydrangea.jpg

Csillogó minimál

Ideális körülmények között zajlott a munka. Adott volt egy kitűnően megtervezett és igényesen kivitelezett ház. Egy feleség határozott elképzelésekkel és jó ízléssel. Egy férj műszaki ismeretekkel és jó ötletekkel. Az első elképzelés csak szürke és fekete színt és tágas teret kívánt. Ezt bővítettük bronzzal, wengével és tört fehérrel.

Az áttörést egy megpillantott csodás kő jelentette. A nappali színét teljesen megváltoztatta. A világos homokszín, a wenge és a bronz árnyalatok azonnal adódtak belőle. A fénylő szőnyeggel és a kandallóval együtt melegítik az enteriőrt. 

IMG 3145

Az áttetsző bronzos függöny csak a fényeket lágyítja, a kilátást nem akadályozza. Mögötte fut a világítás. A különböző magasságban és formában megjelenő fények sok lehetőséget hordoznak.

IMG 3151

A konyha-étkező dinamikáját a sötét-világos, csillogó-matt párok okozzák. A pult mögött fényes üveglap helyettesíti a csempét. Ez köszön vissza a sziget oldalán, fellazítva a nagy wenge felületet. A gömbölyded lámpák és az íves székek a szögletességet oldják.

IMG 3133

A hálószoba melletti fürdő nagy, világos ablakai és tágas tere lehetővé tette a dekoratív fekete csempe használatát. A kád vibráló burkolata látványos eleme a térnek.

IMG 3095

Az emelet színei a fehér, a szürke (ezüst) és a wenge. A háló két oldalán a fürdő és a gardrób van. Ezek üvegajtóval, illetve ezüst lapfüggönnyel kapcsolódnak a helyiséghez. A ferde síkok miatt is csak minimális bútort csináltattunk bele.

IMG 3079

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít